HOE KAN IK MIJN ONEAR 500 OORTJES DAGELIJKS AANSLUITEN?

Wanneer uw oortjes en uw telefoon eenmaal met elkaar gekoppeld zijn, volstaat het om te controleren of bluetooth is geactiveerd op uw telefoon. Het bluetooth-icoontje moet zichtbaar zijn in de statusbalk bovenaan het scherm van de telefoon.

Schakel uw oortjes vervolgens aan en het lampje op het rechteroortje moet bijna onmiddellijk op groen springen.

Indien het lampje blauw blijft, betekent dat dat de oortjes geen verbinding konden maken met de telefoon. In dat geval, gaat u naar het bluetooth-menu in uw telefoon en klikt u op ONEAR 500 in de lijst van apparaten in de nabijheid.