HOE KAN IK MIJN ONEAR 500 OORTJES KOPPELEN MET MIJN SMARTPHONE ?

Om te zorgen dat uw smartphone en uw ONear 500 oortjes elkaar herkennen en automatisch verbinding maken met elkaar zodra ze in elkaars nabijheid zijn, moet u enkele stappen volgen om ze met elkaar te koppelen.

Gelieve volgende instructies te volgen om uw ONear 500 oortjes te koppelen met uw telefoon:
1. Schakel uw oortjes aan door 5 seconden op de leesknop te drukken. Het lampje op het rechteroortje knippert blauw.
2. Ga naar de bluetooth-instellingen van de smartphone en activeer bluetooth. Het apparaat “ONEAR 500” verschijnt in de lijst bluetooth-apparaten in de nabijheid. Selecteer “ONEAR 500”.
3. Het bericht "verbonden" of “ja” verschijnt naast de tekst ONEAR 500 en het lampje van de oortjes gaat groen branden. De oortjes zijn gekoppeld met de smartphone en zijn klaar voor gebruik. Start de muziek in uw gebruikelijke muziekapplicatie.

De volgende keren dat u uw oortjes gebruikt, hoeft u ze niet opnieuw te koppelen, de telefoon zal de oortjes onmiddellijk detecteren. Zorg dat u bluetooth activeert op uw telefoon voordat u de oortjes inschakelt.

Als u ONEAR 500 niet ziet staan in de lijst van uw apparaten, zijn dit mogelijke oorzaken:

Indien het lampje op het rechteroortje groen gaat branden zodra u de oortjes inschakelt: dit betekent dat uw oortjes zijn verbonden met een andere telefoon. In dat geval moet u bluetooth deactiveren op uw andere telefoons of tablets.

Indien ONEAR 500 niet verschijnt in de lijst van apparaten in de nabijheid terwijl het lampje op het rechteroortje wel blauw knippert: wij raden u aan de bluetooth-apparaten die u niet gebruikt te verwijderen, het bluetooth-menu te verlaten en het vervolgens weer te openen.