ER ZIJN ONDERBREKINGEN IN MIJN MUZIEK. HOE KAN IK DAT VOORKOMEN?

Wij hebben veel zorg besteed aan de kwaliteit van de bluetooth-ontvangst op onze ONear 500 om te voorkomen dat u nog micro-onderbrekingen in de muziek ondervindt. Elk product wordt na fabricatie getest in een speciale ruimte waar de bluetooth-prestaties kunnen worden gecontroleerd. Als u ooit micro-onderbrekingen zou ondervinden, controleer dan of er iets is wat het bluetooth-signaal rond uw telefoon zou kunnen verstoren. Sommige telefoonbehuizingen kunnen het signaal hinderen. Als u de telefoon in uw zak steekt, plaats hem dan met het scherm naar buiten gericht en niet naar uw lichaam gericht.

Als deze problemen ondanks deze voorzorgen blijven aanhouden, adviseren wij u de telefoon in een band te dragen op uw linkerarm. De bluetooth-antenne bevindt zich op het linkeroortje.