HOE PLAATS IK MIJN ONEAR OORTJES?

Wij hebben de bluetooth ONear 500 oortjes ontworpen om u stabiliteit en comfort te bieden wanneer u gaat hardlopen met muziek. Enkele voorzorgen zijn nodig om ze in goede staat te houden:
● Wij raden u aan enkele minuten vrij te maken om de verschillende maten van oordopjes te proberen en de maat te kiezen die u het meeste stabiliteit geeft. Het verschil tussen de drie maten S/M/L kan subtiel lijken met het oog maar kan net het verschil maken in termen van houvast.
● Zorg dat u het stabilisatievleugeltje van elk dopje goed in u oor duwt.
● Het is belangrijk het kabeltje boven en achter de oren te leiden en de kabel vervolgens aan te trekken met het rode schuifbandje.