Hoe kan ik mijn onear bluetooth oordopjes connecten met mijn smartphone?

Volg deze instructie omm je Onear Bluetooth oordopjes te verbinden met je telefoon:

1. Zet de oordopjes uit: druk ON/OFF knop 6 seconden in

2. De witte en rode lichtjes knipperen: de oordopjes zijn nu klaar om verbinding te maken

3. Ga naar de Bluetooth instellingen op je telefoon: zet Bluetooth aan en selecteer ''Geonaute Bluetooth Earphone''

4. Er zal een ''connected'' bericht naast de tekst ''Geonaute Bluetooth Earphone'' verschijnen. Dit betekent dat de oordopjes nu verbonden zijn met de telefoon. De volgende keer dat je de oordopjes gebruikt, hoef je ze niet nogmaals te verbinden. De oordopjes zullen automatisch worden verbonden.