Hoe koppelt men de afstandsbediening met de camera?

Voor het koppelen van de afstandsbediening met camera:

- De camera aanschakelen

- Menu: algemene instellingen

- Afstandsbediening:

ON Op de afstandsbediening:

- De rode en de grijze knop tegelijkertijd kortstondig indrukken.

Uw afstandsbediening is gekoppeld. Om uw afstandsbediening te gebruiken, haalt u hem uit de koppelmodus door te drukken op een willekeurige knop van de afstandsbediening. Als u de pauzemodus wilt gebruiken met de afstandsbediening, moet u niet vergeten deze te activeren op de camera. U kunt tegelijkertijd de afstandsbediening en de applicatie G-EYE Connect gebruiken om de camera op afstand te bedienen.