Waarom haperen mijn video's wanneer ik ze bekijk, wat kan ik doen?

Als de video's schokkerig worden afgespeeld op uw computer, kunt u eerst proberen om een andere software te gebruiken (bijvoorbeeld Windows Media Player, VLC of Quicktime).

Als de video's nog altijd schokkerig worden afgespeeld:

- u kunt de instellingen van de software wijzigen

-u kunt ze op een andere krachtigere computer afspelen (sommige grafische kaarten zijn niet toereikend voor het afspelen van 60 beelden / seconde) dit effect wordt onderdrukt door uw camera aan te sluiten op een televisie met behulp van de mini HDMI poort.