Welke montagesoftware kan ik gebruiken?

De G-EYE Connect applicatie beschikt over een kleine basismontagesoftware.

Start de applicatie en klik op:

-Start-Camera-album

-Het videobestand downloaden Gecomprimeerde bestanden zijn ideaal voor het bekijken van een video op de telefoon en voor het optimaliseren van de opslagruimte op de telefoon.

Het oorspronkelijke formaat om een video te bekijken op een computer of een groot scherm.

-Terug naar het ontvangstscherm

-Openen met de Galerijmodus Het bestand kiezen en drukken op het logo Delen.

U kunt voortaan de video snijden en er muziek aan toevoegen die op uw telefoon aanwezig is. Let op, als u muziek toevoegt, zal dit het oorspronkelijke geluid van de video wissen.U kunt vervolgens besluiten om uw video te delen op uw favoriete sociale netwerk.Als u wilt kunt u een montagesoftware op uw computer gebruiken. De bestanden zijn compatibel met alle soorten videomontagesoftware. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van gratis software zoals:

- iMovie voor MAC

- Windows Movie Maker voor PC.