Welke modus moet ik gebruiken om mijn activiteit te filmen?

De G-EYE 900 camera heeft 2 vooraf ingestelde videofuncties die niet gewijzigd kunnen worden. Deze instellingen zijn geschikt voor 2 soorten sportactiviteiten:SLOW SPORTS: met deze functie kan men langzame activiteiten filmen zoals bijvoorbeeld wandelen. De video is afgesteld om 30 beelden per seconden op te nemen met een breedhoek en zonder stabilisator om de batterij te sparen.FAST SPORTS: met deze functie kan men alle dynamische sportactiviteiten filmen zoals fietsen, watersport, hard rennen. De video is afgesteld om 60 beelden per seconden op te nemen met een breedhoek en een beeldstabilisator.U kunt uw camera naar wens persoonlijk aanpassen met de functie CUSTOM en zo de beeldkwaliteit, het aantal beelden per seconden, de gezichtshoek en de beeldstabilisatie regelen afhankelijk van de instellingen van de camera.