Waarom worden mijn video's opgesplitst in verschillende bestanden?

Om de verwerking en de overdracht van uw video's te vereenvoudigen, mogen de bestanden niet groter zijn dan 4 GB. Vanaf deze omvang zal de opname verder gaan en wordt er automatisch een nieuw bestand aangemaakt.Deze waarde komt overeen met de maximale overdrachtomvang op schijven van FAT32 formaatLet op, als de bestanden een kleinere omvang hebben en niet langer duren dan 2 minuten, kan het zijn dat de functie BOUCLE VIDEO geactiveerd is in de algemene instellingen. Met deze functie kunt u de laatste 10 gefilmde minuten opslaan, opgesplitst in 5 bestanden van 2 minuten.