Hoe activeer ik het drink- en eetalarm?

Het is van essentieel belang om goed te drinken en te eten tijdens je sportactiviteit om te kunnen blijven presteren.

Op het moment dat je dorst of honger voelt, heeft je lichaam al een tekort.

Het wordt aanbevolen om elke 15 minuten te drinken en elk uur te eten.

De ONMove 500 beschikt over een drink- en eetalarm (instelbaar & uitschakelbaar). Dankzij een bieptoon en een melding op het scherm weet je perfect wanneer het tijd is om wat te drinken of te eten.