Hoe stel ik een trainingsessie met alarmzones in?

Op basis van een doelzone kun je je inspanningen beter doseren en zo gemakkelijker je doel behalen. Met het OnMove 500 gps-horloge kan je hartslagzones instellen voor je snelheid, tempo of je hartslag. Dankzij deze functie weet je met het gps-horloge in realtime of je binnen de vooraf door jou ingestelde hartslagzone aan het trainen bent. Een grafische indicator op het scherm en een geluidssignaal verwittigen je zodra je niet meer in de zone zit.