Hoe kan ik mijn sessies van mijn Onmove 500 overzetten naar mijn smartphone?

Om je sessies over te zetten op je smartphone:

1. Zorg ervoor dat je smartphone hiervoor geschikt is

2. Zorg ervoor dat je de Decathlon Coach app hebt geinstalleerd (via Apple Store of Google Play)

3. Activeer Bluetooth op je smartphone

4. Open de Decathlon Coach App

5. Houd de onderste linkerknop op je horloge 2 seconden ingedrukt om de verbindingsmodus te bereiken

6. Selecteer ''Detect a new product'' in de Decathlon Coach App wanneer dit de eerste keer is. Anders kun je ''Transfer my sessions'' aanklikken.

7. Je telefoon is nu verbonden en je sessies zullen worden weergegeven op de telefoon

8. Selecteer de sessies die je graag wilt overzetten en kies je sport

9. Selecteer ''Transfer your session''

10. Je sessies zijn overgezet. Je kunt deze nu in je browser zien.