Ik heb mijn sessie overgezet maar ik kan het niet terugviden op mijn Decathlon Coach Account

De sessies staan op chronologische volgorde in Decathlon Coach. De datum van de sessie hangt af van de datum waarop het horloge is ingesteld. Kijk daarom altijd eerst of het horloge op de juiste datum staat ingesteld. Als dit niet het geval is, zal de sessie worden gerangschikt op de datum dat op het horloge weergegeven staat. Je kunt het wel via je Decathlon Coach account opzoeken en handmatig aanpassen door op het ''pen'' icoontje te klikken.

Leer hier hoe je je sessies kunt inzien: