Hoe pas ik de beschikbare waarden op het scherm aan tijdens mijn sessie?

Schermconfiguratie kun je vinden via de ''Settings''>Screens menu. Gebruik deze functie om informatie weer te geven tijdens de activiteit. Elk scherm kan één of twee waarden weergeven.

Om een waarde te selecteren:

- Selecteer de lijn die je graag wilt aanpassen door op ''Play/Pause'' te klikken
- Kies de waarden die je wilt zien met de rechter en linker knoppen
- Bevestig deze met de ''Play/Pause'' knop

Wanneer je maar één waarde wilt weergeven, kun je de tweede waarde uitzetten door ''OFF'' te selecteren.

Het scherm past zich automatisch aan aan de hoeveelheid gekozen waardes. Het scherm is dus groter wanneer er maar één waarde is geselecteerd.