Wat moet ik doen als mijn Onmove 500 horloge niet opstart?

Wanneer het horloge niet start zul je het moeten resetten. Er zijn twee manieren om dit te doen:

Het horloge resetten: Ga naar de ''settings'' (instellingen)> About>Reset menu. Deze knop zal al je persoonlijke instellingen herstellen en verwijderd al je sessies in het geheugen.

Het horloge opnieuw opstarten: Wanneer je horloge vastloopt en het scherm reageert niet langer, kun je het opnieuw opstarten door de ON/OFF knop (bovenop het horloge) 20 seconden in te drukken