Waarom kan ik mijn hartslagband niet vinden?

Om ervoor te zorgen dat je hartslagband goed wordt geregistreerd, raden wij je aan om de volgende punten te checken:

1. De hartslagband moet gebruik kunnen maken van Bluetooth Smart. Hartslagbanden die ANT+ gebruiken zijn niet compatibel met dit product.

2. Activeer de HRM modus in de ''settings'' (instellingen)> HR Sensor> HR Sensor menu: ON

3. Koppel de hartslagband aan het horloge. Door het te koppen, kunnen het horloge en de hartslagband verbinding maken. Dit is alleen noodzakelijk wanneer je de hartslagband voor het eerst gebruikt of nadat je het horloge hebt gereset.

4. Maak de sensoren op de plastic band nat en positioneer de band net onder je borst.

heck deze video om hier meer over te leren!