Waarom worden mijn snelheid en afstand niet geregistreerd of weergegeven?

Als je een activiteit opstart, zoekt de ONmove 100 eerst naar een satellietsignaal. Tijdens het zoeken verschijnt er een voortgangsbalk op je scherm. Het horloge kan pas je snelheid en afstand weergeven als hij een signaal heeft gevonden. Je kunt hier dus beter op wachten voordat je aan je sessie begint. Als de ONmove 100 het satellietsignaal heeft gevonden, verschijnt het bericht "PRET?" ("Klaar?") en de stopwatch.