Het lukt me niet om de gegevens van mijn gps Keymaze 700 in de Geonaute Software te importeren. Wat doe ik?

1 - Controleer of je de laatste versie van Geonaute Software gebruikt. Je kunt deze hier downloaden: http://www.geonaute.com/files/software/GeonauteSoftware.exe

2. Als het probleem zich nog altijd voordoet, herinstalleer dan handmatig het stuurprogramma:

2.1 Ga op je computer naar het Configuratiescherm, tab Systeem, en open daar Apparaatbeheer.
2.2 Open de tab Poorten (COM & LPT) en klik met je rechtermuisknop op de "Prolific USB-to-Serial Comm Port" die bij de Keymaze hoort en klik op Installatie ongedaan maken. De Keymaze wordt niet langer herkend
2.3 Koppel de Keymaze los van de computer, en sluit hem opnieuw aan. Het stuurprogramma zal automatisch opnieuw worden geïnstalleerd en de volgende pop-up verschijnt

2.4 Controleer in Apparaatbeheer of de Keymaze daadwerkelijk wordt herkend.

3. Als het probleem nog altijd niet is opgelost, neem dan contact op met onze helpdesk via de pagina "contact" onderaan deze site.