Het lukt me niet om de gegevens van mijn gps Keymaze 500 in de Geonaute Software te importeren. Wat moet ik doen?

1 - Controleer of je de laatste versie van Geonaute Software gebruikt. Je kunt die hier downloaden: Geonaute Software

2. Als het probleem zich nog altijd voordoet, herinstalleer dan handmatig het stuurprogramma:

2.1 Ga op je computer naar het Configuratiescherm, tab Systeem, en open daar Apparaatbeheer.
2.2 Open de tab Poorten (COM & LPT) en klik met je rechtermuisknop op de "Prolific USB-to-Serial Comm Port" die bij de Keymaze hoort. Klik op Installatie ongedaan maken. De Keymaze wordt niet langer herkend.
2.3 Koppel je gps-horloge Keymaze 500 los van de computer, en sluit hem opnieuw aan. Het stuurprogramma zal automatisch opnieuw worden geïnstalleerd en de volgende pop-up verschijnt:
2.4 Controleer in Apparaatbeheer of de Keymaze daadwerkelijk wordt herkend.

3. Als het probleem nog altijd niet is opgelost, neem dan contact op met onze helpdesk via de pagina "contact" onderaan deze site.