Kan ik mijn ONgo UP 300 ijken tijdens het opnemen van een sessie?

Het is mogelijk om de ONgo UP 300 Hiking tijdens het opnemen van een sessie te ijken.

Dat doe je als volgt:
> als je in de modus ALTI staat (de hoogte staat aangegeven), houd je de knop INSTELLINGEN 3 seconden ingedrukt (linksboven)
> de hoogte gaat knipperen
> stel de hoogte in waar je je nu bevindt (die kun je vinden op een kaart of bordje met hoogteaanduiding) door op de knoppen rechtsboven (+) of rechtsonder (-) te drukken
> als je de juiste hoogte hebt ingesteld, verlaat je het menu door nog eens op de knop INSTELLINGEN (linksboven) te drukken