Waarom is de hoogte die op mijn horloge staat aangegeven niet correct? Hoe kan ik de hoogtemeter van mijn horloge ijken?

De ONgo UP 300 meet de hoogte aan de hand van de luchtdruk. Hij is dus gevoelig voor weersveranderingen, en het is nodig om hem te ijken.

Dat doe je als volgt:
> als je op het scherm met de tijdsaanduiding staat, klik je op "Mode" (linksonder)
> als je in de modus ALTI bent aangekomen (de hoogte staat dus aangegeven), houd je de knop INSTELLINGEN (linksboven) 3 seconden ingedrukt
> de hoogte gaat knipperen
> stel de hoogte in waar je je nu bevindt (die kun je vinden op een kaart of bordje met hoogteaanduiding) door op de knoppen rechtsboven (+) of rechtsonder (-) te drukken
> als je de juiste hoogte hebt ingesteld, verlaat je het menu door nog eens op de knop INSTELLINGEN (linksboven) te drukken