Waarom komt de weersvoorspelling niet overeen met de weersomstandigheden?

Voor de weergave van de weersvoorspelling, berekent het horloge een schatting van de luchtdruk voor de komende 6 uur op basis van de registratie van de luchtdruk van de laatste 6 uur.

Deze voorspelling is gebaseerd op een interpretatie van de variatie van de luchtdruk. De luchtdruk kan echter ook wijzigen door hoogteverschillen.

De weersvoorspelling is pas beschikbaar en betrouwbaar als de gebruiker langer dan 24u op constante hoogte blijft.