Hoe kan ik mijn GPS-horloge ONmove 200 updaten en gebruik maken van de nieuwste functies?

Let op: vergeet niet om, voordat je de software van je horloge update, je sportsessies over te zetten naar myGeonaute.com. De update wist het geheugen.

Om van de laatste versie van de software te kunnen genieten, moet je het volgende doen:
1. Zorg ervoor dat je de laatste versie van de ONconnect-software hebt. Als die is geïnstalleerd, zal het programma aanbieden om de software van de ONmove 200 te updaten:
- ONconnect versie Windows
- ONconnect versie Mac

2. Als dit niet werkt, kun je de software van je ONmove 200 handmatig updaten:

2.1.1 Download het bestand BLE.frm
2.1.2 Sluit de ONmove 200 aan op je computer en open Mijn Computer / Deze PC
2.1.3 Kopieer het bestand BLE.frm naar de ONmove 200
2.1.4 Druk op de knop "Verlichting" van je horloge om de update te starten. De update is klaar als de Onmove 200 terug in Mijn Computer / Deze PC verschijnt.

2.2.1 Download het bestand firmware.frm
2.2.2 Open Mijn Computer / Deze PC.
2.2.3 Kopieer het bestand firmware.frm naar de ONmove 200.
2.2.4 Druk op de knop "Verlichting" van je horloge om de update te starten. De update is klaar als de Onmove 200 terug in Mijn Computer / Deze PC verschijnt.

Zo kun je genieten van de nieuwste functies van de ONmove 200!

Hieronder vind je een lijst van de nieuwe functies:

- Instellen van een eenvoudige intervaltraining (warming-up, actieve periode, rusttijd en cooling-down, aantal intervallen).
- De stopwatch gaat automatisch op pauze als je stilstaat
- Automatische rondetijden op basis van een instelbare afstand
- Batterijstatus van de aangesloten hartslagmeter
- Kleine grafische verbeteringen
- Correcties van enkele kleine bugs