Hoe kan ik de sportsessies van mijn GPS-horloge ONmove 200 overzetten op mijn computer?

Je kunt met de ONconnect sofware de sessies van je ONmove 200 overzetten op je computer. Deze software vind je, afhankelijk van je besturingssysteem, op de volgende pagina's:
- ONconnect versie Windows
- ONconnect versie Mac

De ONconnect-software werkt als brug tussen je horloge en je myGeonaute.com account op je computer.

1 - Download en installeer de ONconnect-software
2 - Start de ONconnect-software up, en meld je aan met je gebruikersnaam en wachtwoord van myGeonaute. Als je deze nog niet hebt, kun je een account aanmaken op.
3 - Leg je ONmove 200 aan je computer en wacht totdat hij je horloge heeft herkend.
4 - Als je horloge is herkend, kun je zien welke sessies er op je ONmove 200 staan.
5 - Selecteer de sessies die je wilt overzetten naar je myGeonaute-account en de sport die je hebt beoefend, en klik op Downloaden
6 - Als je sessies zijn overgezet, kun je ervoor kiezen om ze uit het geheugen van je horloge te wissen of ze te bewaren.