Waarom ziet de ONmove 200 mijn hartslagband niet?

Om ervoor te zorgen dat je horloge je hartslagband ziet, moet je op de volgende punten letten:

1. Zorg ervoor dat je een hartslagband gebruikt met Bluetooth Smart. De banden die ANT+ gebruiken zijn dit compatibel met dit horloge.

2. Activeer de hartslagmeterfunctie in het menu Instellingen -> Hartslagmeter > Hartslagmeter: ON

3. Pair je hartslagband aan je horloge. Door de pairing kun je je band koppelen aan je horloge. Dit is alleen nodig als je je hartslagband voor het eerst gebruikt, of als je je horloge hebt moeten resetten.

4. Maak de sensoren op de elastische band vochtig en plaats de band goed onder je borstspieren.