Wat moet ik doen als mijn horloge niet wordt herkend door ONConnect?

1. Controleer of de kabel tussen je horloge en je computer goed is aangesloten.

2. Controleer of je een micro-USB-kabel gebruikt waarmee je gegevens kunt overzetten. Er bestaan micro-USB-kabels waarmee je alleen producten kunt opladen. Deze kun je herkennen aan de "bliksemschicht" op de kabel.

3. Controleer of je de laatste versie van ONconnect gebruikt:
- ONconnect versie Windows
- ONconnect versie Mac

4. Als je computer je horloge nog altijd niet ziet, download en installeer dan de volgende versie van ONconnect voor Windows.

Als je nog steeds tegen problemen aanloopt, neem dan contact op het met Support-team via deze pagina