Hoe zet ik de sessies over van mijn ONmove 200 op mijn smartphone?

Om je sessies op je smartphone over te zetten:

1. Zorg ervoor dat je een compatibele telefoon hebt <LIEN : http://support.geonaute.com/bluetooth>
2. Zorg ervoor dat je de myGeonaute Connect-app hebt geïnstalleerd (verkrijgbaar in de Apple Store en op Google Play)
3. Activeer de Bluetooth op je telefoon
4. Start de myGeonaute connect-app op
5. Houd de knop linksonder op je telefoon 2 seconden ingedrukt om de "Connect"-modus te activeren
6. Selecteer bij het eerste gebruik van de app op myGeonaute Connect "Detecteer een nieuw product". Selecteer in de andere gevallen "Mijn sessies overzetten"
7. Je telefoon is verbonden en je sessies verschijnen op je telefoon.
8. Selecteer de sessies die je wilt overzetten en kies de sport die je hebt beoefend.
9. Selecteer "Je sessies overzetten"
10. Je sessies zijn overgezet. Je kunt ze nu op je computer weergeven.