Ik heb mijn sessie overgezet, maar vind hem niet terug op mijn myGeonaute-account.

Op myGeonaute worden je sessies chronologisch gesorteerd. De datum van je sessie hangt af van de datum van je horloge.

Controleer of de tijd en datum van je horloge juist staan. Als dat niet het geval is, zal je sessie op basis van de datum van je horloge zijn gesorteerd. Dan moet je dus zoeken in je "verleden" op je myGeonaute-account. Daar kun je handmatig de datum aanpassen door op het potloodicoontje te klikken.