Hoe verander ik de waarden die tijdens het sporten zichtbaar zijn op het scherm?

De scherminstellingen zijn aan te passen in het menu Instellingen -> Schermen. Hier kun je kiezen welke informatie je wilt zien tijdens het sporten. Elk scherm kan een of twee data weergeven.

Om data te selecteren:
- Selecteer de lijn die je wilt aanpassen door op "Play/Pause" te duwen
- Kies de gewenste data met de knoppen links- en rechtsonder
- Bevestig met de "Play/Pause"-knop

Als je slechts één waarde op het scherm wilt weergeven, kun je de tweede deactiveren door voor "OFF" te kiezen.

De grootte van de waarde is afhankelijk van het aantal weergegeven waarden.

De waarde zal dus groter worden weergegeven als er slechts één waarde per scherm is ingesteld.