Wat is FastFix en hoe weet ik of het up-to-date is?

Met de FastFix-technologie kan je horloge sneller een satellietsignaal vinden.

Zo kun je beginnen sporten zonder te moeten wachten.

Concreet wil dit zeggen dat je met FastFix de satellietefemeriden opslaat. Deze efemeriden zijn 7 dagen geldig. Als je dus continu van de FastFix-technologie wilt profiteren, moet je de FastFix van je horloge elke week updaten door je ONmove 200 te synchroniseren met de ONconnect-software. Anders zal het langer duren om het signaal te vinden.

Ga om de ONconnect-software te downloaden naar www.start.geonaute.com Ga om te controleren of de FastFix op je horloge up-to-date is naar het menu Instellingen > About > FastFix. Daar kun je zien of je FastFix up-to-date is of niet.

Als je niet vast wilt zitten aan deze termijn van 7 dagen, kun je FastFix ook altijd handmatig updaten:

1. Sluit de ONmove 200 aan op je computer.
2. Ga naar Mijn Computer / Deze PC
3. Verwijder het bestand ONCONNECT.JSON
4. Start ONconnect om de gegevens van de FastFix-update te zien
5. Haal je horloge uit de computer. FastFix zal zich automatisch updaten