Wat moet ik doen als mijn Keymaze niet meer aangaat of het scherm vastloopt?

1. Sluit je Keymaze aan op de computer.

2. Houd de knoppen Omhoog en OK ingedrukt, en druk dan op Power om de Keymaze te updaten.

3. Start de Geonaute Software op. Ga naar de tab Materiaal, en dan naar mijn Apparaten.

4. Selecteer je Keymaze en volg de stappen om hem te updaten.Je gps-horloge Keymaze zal worden gereset.

Opgelet: deze handeling deblokkeert je ONmove, maar wist je instellingen en sessies.