Om een probleem met het geluid op te lossen, moet je de interne software van je camera updaten: 1. Klik op de link Software boven aan deze pagina om het archief met de interne software te downloaden. 2. Pak het archief uit met bijvoorbeeld WinRAR. 3. U

In Windows: sluit je kaart aan op je computer, ga naar Mijn Computer, klik met je rechtermuisknop op je kaart en kies formatteren.

Op een Mac: sluit je kaart aan op je Mac, ga naar Finder, klik met je rechtermuisknop op je kaart en kies formatteren.