Wat moet ik doen als mijn horloge niet wordt herkend door ONconnect?

1. Controleer of de kabel tussen je horloge en je computer goed is aangesloten.

2. Controleer of je een micro-USB-kabel gebruikt waarmee je gegevens kunt overzetten. Met sommige micro-USB-kabels kun je enkel opladen. Deze kun je herkennen aan de "bliksemschicht" op de kabel.

3. Controleer of je de laatste versie van ONconnect gebruikt:

- ONconnect versie Windows
- ONconnect versie Mac

Als het probleem nog altijd niet is opgelost, neem dan contact op met onze helpdesk via de pagina "contact" onder aan deze website.