Kan ik een andere USB-kabel gebruiken dan diegene die werd meegeleverd?

We raden aan om voor een optimale oplading van je elektronische apparaten en van de ONpower Travel de meegeleverde kabel te gebruiken. Het is wel mogelijk om andere, algemene kabels te gebruiken, maar deze kabels kunnen vermogen verloren laten gaan of zelfs het opladen van je elektronische apparaat verhinderen.

Bovendien ondersteunen sommige kabels slechts een maximale stroom van 1A, wat schade kan toebrengen aan je producten.