Hoe gebruik ik mijn hartslagband Bluetooth Smart met Runtastic Pro op Android?

Om je hartslagband Bluetooth Smart Geonaute te koppelen aan Runtastic Pro op een Androidtelefoon doe je het volgende:

1. Controleer eerst op onze Bluetooth Compatibiliteit pagina of je telefoon compatibel is met de Bluetooth Smart Geonaute.
2. Zo ja, ga dan in Runtastic Pro naar Instellingen, Hartslag en kies voor Runtastic Combo.