Waarom laadt mijn elektronische apparaat niet zo snel op als gezegd?

Dit verschilt per elektronisch apparaat: de accu's van smartphones en tablets verschillen in grootte en in vermogen.

- Controleer dus of je apparaat op de juiste poort is aangesloten.

Daar komt bij dat als je elektronische apparaat tot 80% is opgeladen, de geleverde stroom door je ONpower Travel, zoals bij elke accu, geleidelijk aan vermindert durende de laatste 20%, wat het opladen vertraagt.