Hoe stel ik mijn paslengte in?

Je kunt in de stappenstellers van Geonaute op 2 manieren je paslengte instellen: automatisch (AUTO) of manueel (MANU). Deze instelling doe je in het menu "Set" van je stappenteller.

AUTO: Afhankelijk van je lengte berekent de stappenteller automatisch je paslengte aan de hand van een gepatenteerd Oxylane-algoritme.

MANU: om de paslengte zo realistisch mogelijk in te stellen, kun je ze ook handmatig invoeren.

Om je paslengte te kennen: wandel 10 meter en tel het aantal passen. Gebruik dan de volgende formule:
10 meter / aantal passen = paslengte