Ik gebruik een nieuwe telefoon met mijn horloge. Hoe ga ik te werk?

1. Start de verbindingsfunctieWanneer het horloge aan het zoeken is, drukt u de 2 onderste knoppen gelijktijdig in.

2. Het horloge stelt u voor om het koppelen met uw oude telefoon te vergeten.

3. Bevestig deze keuze door de knop rechtsonder in te drukken.

4. De functie wordt dan opnieuw gestart met de functie Eerste koppeling.

5. U moet dan opnieuw de procedure voor de eerste ingebruikname volgen