Mijn weegschaal geeft"P1P2" weer nadat ik mij heb gewogen, wat moet ik doen?

Uw weegschaal kan automatisch uiterlijk 8 gebruikers herkennen. Deze herkenning is gebeurt aan de hand van het gewicht. Als 2 gebruikers ongeveer hetzelfde wegen, zal de weegschaal u vragen om uw profiel handmatig te kiezen. Wanneer de verschillende profielen worden weergegeven, kiest u uw profiel met behulp van de knop links of rechts.