Hoe zet ik sessies over van mijn Onmove 220 naar mijn computer?

Je kunt de sessies van je Onmove 200 overzetten naar je computer door de Onconnect software te gebruiken die beschikbaar is via de volgende link:

- Onconnect Windows versie
- Onconnect Mac versie

Onconnect werkt tussen je horloge en je decathloncoach.com ruimte op de computer.

Download en installer Onconnect Open Onconnect en log in door je Decathlon Coach gebruikersnaam en wachtwoord te gebruiken. Als je deze nog niet hebt, kun je een account aanmaken.
Verbind je Onmove 220 en wacht tot deze verschijnt op je scherm Wanneer dit het geval is, zul je alle beschikbare sessies in je Onmove 220 zien Selecteer de sessies die je wilt overzetten op je Decathlon Coach account en je sport en klik dan op ''Transfer Once''. Je kunt dan kiezen of je de sessies wilt verwijderen uit het geheugen of dat je deze wilt houden.