Hoe kan ik mijn GPS-horloge ONmove 220 updaten en gebruik maken van de nieuwste functies?

Waarschuwing: voordat je de software van het horloge update, dien je je sessies te uploaden op decathloncoach.com, anders zal de software update het geheugen verwijderen.

Om de laatste versie van de Onmove 220 software te krijgen, kun je de volgende stappen volgen:

1. Je dient de laatste versie van de Onconnect software te hebben. Wanneer je deze hebt geinstalleerd kun je de Onmove 220 software updaten:

-Onconnect voor Windows
-Onconnect voor Mac

2. Wanneer dit niet werkt, kun je ook de Onmove 220 software handmatig updaten:

2.1.1 Download het BLE220.frm document. Deze kun je hier vinden.
2.1.2 Plug je Onmove 220 in en open ''Mijn Computer''
2.1.3 Kopieer het BLE.frm document naar het Onmove 220 apparaat
2.1.4 Druk op de ''Light'' knop om de update te starten. Deze is afgerond wanneer het apparaat opnieuw verschijnt in ''Mijn Computer''

2.2.1 Download het firmware220.frm document. Deze kun je hier vinden.
2.2.2 Open ''Mijn computer''
2.2.3 Kopieer het firmware.frm document naar het Onmove 220 apparaat
2.2.4 Druk op de ''Light'' knop om de update te starten. Deze is afgerond wanneer het apparaat opnieuw verschijnt in ''Mijn Computer''

Nu kun je gebruik maken van de nieuwste functies op de Onmove 220!