Wat is ''Fastfix'' en hoe weet ik of deze up to date is?

FastFix techcnologie helpt om het satelliet signaal sneller op te pikken. Je kunt dan meteen beginnen met je activiteit.

FastFix pikt namelijk satelliet ephermides op. Deze zijn 7 dagen per week beschikbaar. Dus, om van FastFix gebruik te maken moet je deze minstens één keer per week updated door je Onmove 220 te synchroniseren met de Onconnect.

Om de Onconnect te downloaden, ga naar: start.geonaute.com

Je kunt kijken of de FastFix up to date is door te gaan naar: ''Settings''> ''About''> ''Fastfix menu''. Deze laat zien of de Fastfix up to date is of niet.

Je kunt de FastFix altijd handmatig updaten:

- Connect de Onmove 220 met je computer
- Ga naar ''Mijn Computer''
- Verwijder de ONCONNECT.JSON file
- Open Onconnect om de Fastfix Update informatie in te zien
- Ontkoppel je apparaat zodat de update afgerond kan worden